Har du står på årets mandelgave? Få det her
Blog

Har du styr på årets mandelgave? Få det her

Ideer til mandelgaver

Her er nogle ideer til mandelgaver, som du kan give til dine kære og venner.

Mandelgaver er ikke bare mandler i en æske eller en krukke. Mandler bruges på mange forskellige måder som gaver til folk, der elsker mandler, såvel som dem, der ikke gør.

Der er en lang række af mandelprodukter, som du kan give i gave til dine kære og venner, lige fra marcipan, chokolade med mandler, til vin med mandelsmag.

Marcipangrisen

Marcipangrisen er en traditionel mandelgave, der er lavet med mandelmasse, sukker og æggehvider.

Du kan læse meget mere om bedste mandelgave ideer her.

Marcipangrisen blev skabt i det 18. århundrede og har været populær lige siden. Det er normalt givet som et tegn på påskønnelse for nogen, der har hjulpet dig med noget, eller hvis du vil takke dem for noget, de har gjort for dig.

Find mandlen og få mandelgaven

Dette er en sjov juletradition, som også er en del af den danske juleaftenstradition. Folk, der fejrer denne tradition, forsøger at finde mandlen gemt i risalamenden og få en mandelgave, som ofte er chokolade eller en marcipangris.

Dette spil kræver en vis dygtighed og tålmodighed, fordi det kan være svært at finde mandlen i risalamenden. Men det er det værd, for præmien er normalt noget sødt som chokolade.

Kan man bytte mandelgaven?

Mandelgaver kan som udgangspunkt ikke byttes

Del med familien

Del mandelgaven med familien – det er en fantastisk måde at tilbringe tid med sine kære og fejre højtiden. Det er en fantastisk måde at nyde hinandens selskab og vise din familie, at du holder af dem.

Når du giver mandelgaver, kan du dele glæden ved at give i højtiden. Mandler er en sund snack, som kan nydes af alle i din familie, uanset deres kost eller livsstil.

CVR 37407739